Xocroissants

La Capa

Dorada y crujiente, resultado de un horneado perfecto y una técnica de laminado precisa. Cada mordisco ofrece una explosión de crujiente delicia.

La masa

Capas finas que se abren como un abanico, fruto de la combinación cuidadosa de mantequilla y demasiado. Estas capas son ligeramente dulces y esponjosas, ofreciendo una textura delicada y satisfactoria.

Los gustos

Cada croissant es una experiencia única, hecha para satisfacer los gustos más exigentes.

Tienda

Cada parte del croissant contribuye a una experiencia gustativa inigualable, desde el primero crujido hasta el último mordisco esponjoso.

xocroissants xocroissants xocroissants xocroissants xocroissants xocroissants xocroissants xocroissants xocroissants Delit-te amb els xocroissants únics de Xocosave, una experiència gastronòmica que combina la clàssica croissant amb l'irresistible sabor del xocolata artesanal. A la nostra botiga a Riudoms i Reus, et convidem a descobrir aquesta delícia que enamora els paladars més exigents. Els nostres xocroissants són una obra d'art culinària, elaborats amb una massa lleugera i esponjosa, enriquida amb autèntica mantega i farcida amb generoses capes de xocolata artesanal de primera qualitat. Amb cada mos, et sorprendran amb la seva textura cruixent i el seu interior mel·lós, fusionant-se en una explosió de gust i aromes que et transportarà al cel dels plaers culinaris. Ja sigui per a un esmorzar indulgent, una pausa al matí o una deliciosa merenda, els nostres xocroissants són el complement perfecte per a qualsevol moment del dia. La seva irresistible combinació de dolç i salat et farà desitjar-ne més en cada mos. Presentats amb elegància a la nostra botiga, els xocroissants de Xocosave també són una excel·lent opció per a regalar o compartir amb família i amics. Sorprèn els teus ser estimats amb aquesta exquisida delicadesa i crea moments inoblidables al voltant de la taula. Vine i descobreix el plaer indescriptible dels nostres xocroissants, una experiència que despertarà tots els teus sentits i et deixarà amb un somriure a la cara. Endolceix la teva vida amb els xocroissants de Xocosave i gaudeix d'una experiència de tast que et farà tornar per més.