Trabaja con Nosotros

Forma parte de nuestro equipo

Xocosave, siempre buscamos personas apasionadas y dedicadas al arte de la pastelería. Si te gusta trabajar en un entorno creativo, con un equipo comprometido con la calidad y la excelencia, ¡queremos conocerte!

Únete a nosotros y ayúdanos a llevar la dulzura de Xocosave a todos nuestros clientes. Envíanos tu currículum y una breve presentación.

  Busco trabajo en...

  Queréis adjuntar algun archivo? (Formats doc,pdf,jpg)

  977 85 12 30

  C/ Major 33, Riudoms

  pastisseria@xocosave.com

  uneix-te Des de Xocosave, estem constantment buscant persones apassionades i talentoses per unir-se al nostre equip a Riudoms i Reus. Com a líder en el món de la pastisseria artesanal amb una història que abraça més de 140 anys, oferim oportunitats professionals emocionants per a aquells que comparteixen la nostra passió per la qualitat i el servei al client. Valoritzem la creativitat, la dedicació i la excel·lència en tot allò que fem. Si t'apassiona el món de la gastronomia i vols formar part d'un equip compromès a crear experiències gastronòmiques inoblidables, Xocosave és el lloc ideal per a tu. Ja sigui en el nostre departament de pastisseria, atenció al client, o gestió de negocis, tenim l'oportunitat perfecta per a tu. Oferim un entorn de treball enriquidor, formació continuada i la possibilitat de créixer professionalment en un entorn dinàmic i estimulant. Explora les nostres vacants disponibles avui mateix i inicia la teva carrera amb nosaltres. Junts, crearem moments únics i deliciosos per als nostres estimats clients, deixant una empremta en el món de la pastisseria artesanal. Aplica ara i forma part de la família Xocosave.