Mousses

La Cobertura

Capa de gelatina, una ganache de chocolate, frutos frescos o una fina capa de cacao en polvo. Visual, atractivo y un toque final de sabor.

La Base

Hecha con galletas trituradas u otro tipo de masa, proporciona una estructura sólida y contraste de texturas.

El Mousse

Una combinación de ingredientes como nata montada, claras de huevo a punto de nieve y gelatina, ofreciendo una textura ligera y aireada.  

Tienda

Frutos secos, virutas de chocolate, nata montada o hierbas como la menta, dan el toque final, aportando color y refinamiento.

mousses Endinseu-vos en un món de dolçor i delícies artesanes amb els mousses exquisits de Xocosave, la pastisseria que porta més de 140 anys endolcint les vides dels seus clients a Riudoms i Reus. Els mousses són una veritable obra d'art culinària, una explosió de sabor i textura que et transporta a una experiència gastronòmica sublime. Amb una dedicació meticulosa i una passió per la perfecció, els nostres mestres pastissers elaboren els mousses amb els ingredients més frescos i de la més alta qualitat. Cada cullerada et sorprèn amb una combinació exquisida de sabors que et fa desitjar més. Els mousses de Xocosave són una simfonia de gustos i textures. Des del clàssic mousse de xocolata, amb la seva suavitat sedosa i el seu intens sabor a cacau, fins als mousses de fruites fresques, que et deleiten amb la seva frescor i vivacitat, cada mos és una experiència culinària única. Amb la nostra tradició artesana i el nostre compromís amb la qualitat, cada mousse que surt de les nostres cuines és una obra mestra en si mateixa. Presentats amb elegància en petits pots individuals o en un plat gran per a compartir, els nostres mousses són ideals per a qualsevol ocasió, ja sigui un sopar elegant o una celebració especial. Descobreix el plaer suprem dels mousses de Xocosave i deixa't endur per una experiència de tast que despertarà tots els teus sentits. Vine i descobreix per què som la elecció preferida dels amants de la pastisseria artesana a Riudoms i Reus. Delitja't amb cada cullerada i crea moments inoblidables amb nosaltres.